Vi kör igång en liten tävling såhär mitt i sommarvärmen!

Du kan vinna ett paket med tre härliga målar- och tavelböcker bestående av:

  • Min kreativa målarbok – Vackra och rogivande motiv att färglägga själv: mandalas, magiska djur och makalösa naturbilder
  • Blomstermandala – Målarbok med 20 illustrationer att färglägga, rama in och hänga upp
  • Fabelskogen – Ett äventyr över hav och land – En tavelbok med 20 ark i A4-format att riva ut och rama in.

Ett perfekt paket alltså för dig som är kreativ och gillar konst.

För att vara med och tävla vill jag att du tipsar om din bästa sommarbok. Helst här i kommentarsfältet så alla får ta del av boktipsen. Men det går också bra att mejla på barnboksbloggen@hotmail.com

Ditt tävlingsbidrag ska vara inskickat senast torsdag 21:00 torsdagen den 22 juni 2017.

Idag har du chans att tävla om Min egen receptsamling som är en bok där du kan skriva in eller klistra in dina egna recept. För att läsa mer om den får du gärna läsa min recension här.

För att vinna vill jag att du berättar om ett av dina absoluta favoritrecept. Du behöver inte skriva ner receptet här, men du kanske har något minne förknippat med receptet eller liknande som du vill delge.

Skriv en kommentar till detta inlägg eller mejla till barnboksbloggen@hotmail.com

Sista tävlingsdag torsdag 18 maj 21:00.

Tävlingen om Ordbrodösen är klar och vinnare denna gång blev Bettina som har bloggen Bina´s Books.

Ni som inte vann får en ny chans till vinst, för redan imorgon kommer en ny tävling. Inte om Ordbrodösen förstås, men en annan finfin vinst, så titta in på bloggen under morgondagen.

Det visade sig att jag fick två ex av Ordbrodösen så jag tänkte lotta ut ett ex till någon som gärna skulle vilja läsa denna mysiga och spännande bok. Vill du vara med och tävla? Svara då på nedanstående fråga så är du med i utlottningen. Kommentera eller mejla på barnboksbloggen@hotmail.com

Tävlingsfråga: I vilket landskap har Ordbrodösens huvudperson Alba vuxit upp i?

Sista tävlingsdag: fredag 12 maj 21:00.

Dags för tävling igen! Denna gång lottar jag ut två paket med lättlästa böcker.

Paket nr 1 innehåller tre lättlästa böcker för barn i åldern 6-9 år som håller på att lära sig läsa. Paketet innehåller dessa böcker: Billy busar, Isak är en hjälte samt Pardis Moradi är här.

Paket nr 2 innehåller tre lättlästa böcker för ungdomar som har behov av lättlästa böcker, t ex pga dyslexi, koncentrationssvårigheter eller för att de håller på att lära sig det svenska språket. Paketet innehåller dessa böcker: Fågelflickan, Rälständer och lösgommar samt Hur kunde han?

Om ni vill läsa mer om böckerna så kan ni scrolla bakåt här i bloggen, för allihopa är recenserade under de senaste veckorna.

För att vara med och tävla vill jag att du helt enkelt skriver vilket av de två paketen du helst vill vinna och vem som ska få läsa böckerna. Kommentera detta inlägg eller mejla till Barnboksbloggen@hotmail.com senast måndag 30/1 klockan 12.00. Tipsar du om tävlingen på din blogg eller på sociala medier så får du en extra chans att vinna.

 

 

Nu kan du vinna ett paket med nyaste Birger-boken, Birger – det lilla Storsjöodjuret hittar på, (signerad!) och ett Birgergosedjur. Jag har tre sådana paket att lotta ut i samarbete med förlaget Nestorville.
För att vara med och tävla vill jag att du skriver en kommentar där du svarar på följande frågor:

  1. Vad tycker du är det bästa med Barnboksbloggen?
  2. Vad skulle du vilja se mer av här på Barnboksbloggen?
  3. Vem skulle du ge detta paket till om just du vinner?

Du kan också mejla ditt svar till Barnboksbloggen@hotmail.com om du föredrar detta.

Sista tävlingsdag är onsdag 18/1 klockan 23:59. 

 

 

Lottens bokblogg följer jag i min rss-läsare och jag tycker om både hennes boksmak och sätt att skriva på. Nu firar hennes blogg femårsjubileum och det firas såklart med en tävling. Här är tävlingsinlägget. Har du turen på din sida kan du vinna en valfri bok!