Dags för tävling igen! Denna gång lottar jag ut två paket med lättlästa böcker.

Paket nr 1 innehåller tre lättlästa böcker för barn i åldern 6-9 år som håller på att lära sig läsa. Paketet innehåller dessa böcker: Billy busar, Isak är en hjälte samt Pardis Moradi är här.

Paket nr 2 innehåller tre lättlästa böcker för ungdomar som har behov av lättlästa böcker, t ex pga dyslexi, koncentrationssvårigheter eller för att de håller på att lära sig det svenska språket. Paketet innehåller dessa böcker: Fågelflickan, Rälständer och lösgommar samt Hur kunde han?

Om ni vill läsa mer om böckerna så kan ni scrolla bakåt här i bloggen, för allihopa är recenserade under de senaste veckorna.

För att vara med och tävla vill jag att du helt enkelt skriver vilket av de två paketen du helst vill vinna och vem som ska få läsa böckerna. Kommentera detta inlägg eller mejla till Barnboksbloggen@hotmail.com senast måndag 30/1 klockan 12.00. Tipsar du om tävlingen på din blogg eller på sociala medier så får du en extra chans att vinna.

 

 

Nu kan du vinna ett paket med nyaste Birger-boken, Birger – det lilla Storsjöodjuret hittar på, (signerad!) och ett Birgergosedjur. Jag har tre sådana paket att lotta ut i samarbete med förlaget Nestorville.
För att vara med och tävla vill jag att du skriver en kommentar där du svarar på följande frågor:

  1. Vad tycker du är det bästa med Barnboksbloggen?
  2. Vad skulle du vilja se mer av här på Barnboksbloggen?
  3. Vem skulle du ge detta paket till om just du vinner?

Du kan också mejla ditt svar till Barnboksbloggen@hotmail.com om du föredrar detta.

Sista tävlingsdag är onsdag 18/1 klockan 23:59. 

 

 

Lottens bokblogg följer jag i min rss-läsare och jag tycker om både hennes boksmak och sätt att skriva på. Nu firar hennes blogg femårsjubileum och det firas såklart med en tävling. Här är tävlingsinlägget. Har du turen på din sida kan du vinna en valfri bok!

Bokentusiasten har en utlottning på sin blogg där man kan vinna en valfri bok från Bokus eller Adlibris till ett värde av max 200 kronor. Jag är självklart med och tävlar, jag som aldrig brukar få några böcker i julklapp.

Här hittar du utlottningen: http://www.bokentusiasten.se/2015/12/utlottning-vinn-en-valfri-bok-i-julklapp.html

Bokdivisionen fyllde fyra år den 7/12 och det firar hon med en tävling där man kan vinna en valfri bok. Självklart är jag med och tävlar, även om det var lite svårt att välja ut bara en bok bland alla jag önskar mig 🙂 Passa på att tävla du med – här hittar du all info om tävlingen. Grattis till Bokdivisionen!

 

En blogg för bokugglor har också en tävling, där vinsten är valfria böcker för 200 kr på Bokus! Även det är såklart en toppenvinst, så missa inte tävlingen. All info om julutlottningen  hittar du här.

Jag har tyvärr inte haft tid att skapa någon bloggadventskalender i år. Men jag följer några andra på nätet. Dels sådana med tävlingar, som På smällen som varje dag lottar ut prylar, främst barnprylar. Men jag följer också några bok- och kulturrelaterade bloggadventskalendrar, som Enligt O som i Dagens dam i december presenterar kulturella kvinnor som betytt mycket för henne och för omvärlden, men också Boken är tankens barn, som varje dag både presenterar en bok och publicerar frågor där man har chans att vinna böcker.

vaga-folja-en-dromDags för tävling igen här på Barnboksbloggen. Jag har nyss läst och skrivit omVåga följa en dröm och jag har också fått möjligheten att lotta ut ett exemplar av boken tack vare författaren och förlaget.

Vill du vinna den läsvärda ungdomsboken Våga följa en dröm? Lämna då en kommentar här på bloggen eller skicka ett mejl till barnboksbloggen@hotmail.com

För en extra lott och ökad vinstchans – tipsa då om tävlingen på sociala medier eller i din egen blogg. Glöm inte att i så fall berätta vart du har tipsat.

Tävlingen avslutas på onsdag 30 september klockan 21:00.

Vill du läsa min recension av boken så klicka här.

Lycka till!