Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

januari 2020
M T O T F L S
« dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Veckans helgfråga – Vecka 41

Dags för helg igen och det innebär också att det är dags för veckans helgfråga hos Mias bokhörna. Denna vecka undrar hon:

Hur många sidor ger du en bok innan du ger upp?

Jag har kommit ifrån helgfrågan nu under sommaren och hösten när jag flyttat och haft fullt upp, men vill gärna hitta tillbaka igen eftersom det är ett så roligt sätt att interagera med andra bokbloggare. Det är lite olika hur många sidor jag ger en bok innan jag ger upp, men någonstans mellan 50-100 kanske, om det är en lite tjockare bok. Vissa böcker känner man ju ganska snabbt att det inte funkar med. Men jag måste säga att det är allt mer sällan jag ger upp om böcker numera. Kanske handlar det om att jag med åren blivit allt mer säker på vilken typ av böcker jag gillar och inte?

Bonusfrågan är: Vilken är din favoritefterrätt?

Jag älskar efterrätter. Tyvärr blir det inte så ofta att jag fixar efterrätt, det borde man göra mer, framförallt på helgerna. Det finns ju så mycket som är gott. Marängswiss, kladdkaka med glass, äppelpaj och vaniljsås… Jordgubbar är ju oslagbart också. Och choklad. Choklad funkar alltid!

6 kommentarer till Veckans helgfråga – Vecka 41