Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

januari 2020
M T O T F L S
« dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Pocket & prassel

Häromdagen låg det ett stort grönt paket i brevlådan. Första pocketbytespaketet hade kommit! Spännande värre, och det var verkligen välfyllt! Såhär skrev min hemliga bokvän på ett kort:

Hoppas du blir nöjd med ditt hemliga paket! Ljuset ska lysa upp Umekvällens mörker, kaffet värma och njutas med chokladen. Ha en duk under med en varm färg och njut av din bok.

Som ni förstår så innehöll paketet en hel del. Boken som fanns med var SOS från mänskligheten av Johanna Nilsson, en bok som jag önskat mig länge. I paketet fanns också Marabou Vintervit choklad (mums), kaffe smaksatt med vanilj (spännande!), två dukar/bordstabletter i superfin petrolblå nyans och ett lila blockljus. Även ett paket festliga servetter fanns med. Ett genomtänkt paket som värmer bra i mörkret och kylan här uppe. Och, nej, jag har ingen som helst aning om vem som har skickat paketet. Men tack ändå min hemliga bokvän, jag är jättenöjd!

En kommentar till Pocket & prassel

  • Helena skriver:

    Haha, en av grejorna du fick kommer i mitt paket till dig också (dock är det ej samma bok, det har jag och din andra hemliga bokvän varit i kontakt med varann om!). Du får väl se vad du får ”dubblett” av. Jag fnissade när jag öppnade paketet från dig igår (du kommer att förstå varför när du får paketet från mig som kommer att postas idag eller imorgon), och jag blev jättejätteglad också! Ska strax lägga upp bild i min blogg.