Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

november 2019
M T O T F L S
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Cherry on top-award till Barnboksbloggen!

Jag har fått en Cherry on top-award av AnnCharlott på bloggen Bokstavligt!

Reglerna för awarden är följande:

  1. Tacka den du har mottagit prisen ifrån.
  2. Kopiera prismärket till din blogg.
  3. Berätta vilka 3 författare du räknar bland dina favoriter, och nämn en favoritbok per författare.
  4. Skicka awarden vidare till 5 mottagare som du tycker förtjänar den.

Här är tre av mina favoritförfattare:

1. Johanna Nilssons böcker har betytt mycket för mig, framförallt hennes tidigaste. Min favoritbok av henne är nog Rebell med frusna fötter, eftersom den handlar om en tjej som börjar plugga på Handels, men inte trivs. Något jag kan känna igen mig starkt i…

2. När jag var liten var Maria Gripe en av mina absoluta favoriter och jag har säkert läst hela Skuggserien minst tre gånger. Agnes Cecilia är också en stor favorit.

3. Inte helt otippat vill jag också nämna Astrid Lindgren. Få kan skapa karaktärer och miljöer som henne. Jag gillar många av hennes böcker, men Bröderna Lejonhjärta är nog favoriten.

Här kommer de fem bokbloggarna som jag vill skicka vidare awarden till:

3 kommentarer till Cherry on top-award till Barnboksbloggen!