Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

januari 2020
M T O T F L S
« dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Pocket & påhitt

Jag har vabbat i några dagar nu så det har inte funnits särskilt mycket datatid. Därför har jag inte hunnit berätta om mitt paket i Pocket och påhitt. Det kom häromdagen och det var inte bara välfyllt – det var knökfullt! Min ”hemliga” bokvän var Helena på Helenas hem. Vi bytte alltså paket med varandra och vill ni veta vad jag skickade till henne kan ni kolla i hennes blogg.

I det paket som jag fick av Helena fanns allt detta: TVÅ böcker från min önskelista (Vill ha mer och Konsten att vara kreativ), Marabou vintervit och Anthon Berg mörk choklad (mums!!), en jättefin bricka, en söt ask med plåster i (även uppskattad av dottern!), en söt krokodil med bebis (också väääldigt uppskattad av dottern), muffinsformar och utskrifter med spännande recept och virkbeskrivningar (som jag ska prova så fort jag hinner). Jag förstår knappt hur hon fick in allt detta i paketet och jag är supernöjd för allting!! TACK!

2 kommentarer till Pocket & påhitt