Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

oktober 2019
M T O T F L S
« sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Svikaren

Sebastian Lilja har levt under hot under de senaste åren för att han bytt fotbollsklubb till att spela för konkurrentklubben. Nu hittas han död i en blodpöl. För kriminalinspektör Christina Lugn och hennes kollegor ser mordet enkelt ut att lösa. En man som svikit sin fotbollsklubb och som varit hotad – hur svårt kan det vara? Och de första spåren leder också mot hulliganerna och mot motståndarklubbens fans. Men snart visar det sig att det finns något mer bakom mordet. Något som gör att det inte blir lika lätt att lösa det.

 

Katarina Wennstam har skrivit Svikaren, en gedigen och välskriven kriminalroman som skildrar fotbollsvåldet, men också homofobin i sportens värld. Och hon gör det på ett mycket bra sätt. Boken kryper in under huden på läsaren och stannar kvar även när man lagt undan den.

En kommentar till Svikaren