Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

april 2020
M T O T F L S
« mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Lite sjuk och Hela natten

hela-natten lite-sjuk

Nu är två härliga barnboksfavoriter tillbaka. Alfabeta bokförlag återutger nu två av Anna-Clara Tidholms mest efterfrågade pekböcker, Hela natten och Lite sjuk. Dessa böcker vänder sig till barn i tvåordsåldern, det vill säga de minsta barnen. Böckerna har därför ett mycket enkelt språk och färgglada uttrycksfulla bilder. Böckerna har hög igenkänning för de minsta barnen och de har älskats av många många barn genom åren. Nu har alltså båda böckerna kommit i ny utgåva och samtidigt kom böckerna också i ett lite större format, vilket jag tycker är väldigt bra. Det här är två riktiga klassiker för de minsta barnen och jag kan inte annat än att rekommendera dem varmt.