Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

januari 2020
M T O T F L S
« dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Tematrio: Morsdags-presenter

tematrioVeckans tema i Lyrans tematrio är förstås Mors Dag som inträffar på söndag.

Veckans tema är att berätta om tre bra morsdagspresenter att ge eller få!

Denna vecka blir det inga böcker i tematrion för min del. Jag är svår att köpa böcker åt. De böcker jag vill ha har jag redan, eller så är det sådana böcker som är svåra att få tag på. Just nu har jag också en betydande andel i att-läsa-högen redan, så böcker behövs inte till Mors Dag för min del. Min egen mamma läser inte, så hon får heller inga böcker i Morsdags-present. Hon är för övrigt svår att köpa åt, hon säger alltid att hon redan har allt…

Min lista blir därför tre saker jag själv önskar mig till Mors dag. Nu är mina barn för små för att ge bort något annat än teckningar, kramar och kanske ett hemgjort morsdagskort. Och det är inte fy skam det heller. Men man kan ju få drömma om fler presenter också 😉

1. Jag längtar efter upplevelser och kanske allra mest att få unna mig själv lite lyx och avslappning. Presentkort på massage, fotvård eller liknande vore nog det jag allra mest önskar mig.

2. Jag har fått ett nytt intresse för blommor och trädgård i och med att jag har flyttat till hus. Så där finns det jättemycket jag önskar mig. En blomtrappa med pelargoner är exempelvis en sak som jag gärna skulle vilja ha.

3. En sak som jag gärna skulle vilja prova på, men som jag kanske inte skulle köpa själv, är de fina målarböcker för vuxna som har blivit så populära den senaste tiden. Därför vore det en utmärkt present åt mig.