Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

november 2019
M T O T F L S
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Vinter med Kulturkollo #storm

Dagens ord i Vinter med Kulturkollo är #storm

i-farans-riktningI farans riktning är den sjätte boken i Viveca Stens deckarserie om kriminalinspektör Thomas Andreasson och hans barndomsvän Nora Linde. I denna bok är det vinter på Sandhamn och en snöstorm viner. På julafton tar en rädd och jagad kvinna sin tillflykt till ön. På annandagen hittas ett lik på stranden utanför Seglarhotellet. Thomas får avbryta sin julledighet och inser att han står inför ett fall med en ovanligt utstuderad mördare och fallet får dessutom en krydda i form av främlingsfientliga strömningar, en svår vårdnadstvist samt en känd krigskorrespondent som är inblandad. Han letar efter den gemensamma nämnaren, men under tiden hinner fler dödsfall inträffa.

Jag läste denna bok för lite drygt ett år sedan. Jag har läst alla böcker i serien utom den senaste och jag minns att jag inte tyckte att denna bok var den bästa i serien, men ändock läsvärd för den som tycker om svenska deckare.