Pennor hos Pen Store

Jag har precis upptäckt webbutiken Pen Store. Där kan man köpa alla slags pennor man kan tänka sig. Min favoritpenna heter Stabilo och finns i många färger. Jag brukar ibland köpa på mig massvis av sådana pennor när jag åker ner på stan. Tidigare har jag köpt dem på Åhlens för 12 kronor styck. Hos Pen Store kostar de bara 8 kronor styck! När man som jag jobbar med att skriva och använder pennor väldigt mycket så gör priset stor skillnad. Portot är på 29 kronor oavsett hur mycket man beställer och det är ju helt okej. Nu är det bara att vänta och se på hur snabb leveransen är och ifall jag blir nöjd med pennorna. Jag passade nämligen på att köpa några andra pennor också när jag ändå beställde Stabilopennorna. Webbutiken känns både seriös och pålitlig. Det är lätt att navigera runt bland pennorna och de har ett stort utbud. Nu har jag ju inte hunnit få min order ännu, men än så länge så känns Pen Store som en riktigt bra webbutik för oss som älskar att skriva och rita.