Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

december 2019
M T O T F L S
« nov    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Fasor och fladdermöss

fasor-och-fladdermossHos moster Ros finns det spöken överallt. Till och med i trädgården. En dag kastar Milda upp en boll på taket till mosters trädgårdsbod. Sedan slår hon vad om att Malte inte vågar hämta den. Men Malte klättrar upp, trots att han är livrädd för alla spöken som kan finnas där uppe. Plötsligt går taket sönder och Malte ramlar rakt ner i boden. I mörkret lyser läskiga gula ögon. De stirrar på Malte, utan att blinka…

Fasor och fladdermöss är den fjärde boken i serien Spökhuset av Ewa Christina Johansson och med illustrationer av Jonna Björnstjerna. Boken ingår i B Wahlströms serie Kodknäckarna – Lätt att läsa, vilket innebär böcker för barn som just knäckt läskoden, som lockar till läsning, men som inte innehåller för lång eller för svår text. Boken har korta meningar, stor text, många bilder och en handling som är lätt att hänga med i. Fasor och fladdermöss är lagom läskig, en mysrysare, som också innehåller en hel del humor och klurigheter.

Fasor och fladdermöss kan bland annat köpas hos Adlibris eller Bokus.