Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

februari 2020
M T O T F L S
« jan    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Ganache for Lips Chocolate Marzipan

I somras recenserade jag en hel hög med ekologiska cerat och en av favoriterna var Ganache for Lips Chocolate Mousse, en dröm för en chokladälskare som mig. Nu har jag även testat Ganache for Lips Chocolate Marzipan. Den är också helt fantastisk. Den glider lätt på läpparna, går snabbt in i huden men ger länge en skönt återfuktad känsla. Läpparna hålls mjuka och återfuktade länge, även nu under hösten när jag annars alltid är torr om läpparna. Doften av marsipan är också underbar. Man känner att läppbalsamet håller en hög kvalitet med riktigt bra råvaror. Det här är ett riktigt gourmet cerat!

 

Ganache for Lips är, precis som Hurraw, mina absoluta favoriter bland läppbalsam. Nu ser jag fram emot att testa smakerna/dofterna Vanilla Mousse, Mocha Latte, Chocolate Raspberry samt Chocolate & Orange. Jag brukar köpa mina Ganache for Lips läppbalsam hos Loveko och hos Maryfly Organics – två jättebra webbutiker med snabb leverans och hög serviceanda för oss som gillar naturliga produkter.