Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

januari 2020
M T O T F L S
« dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Din matkasse

Din matkasse – recept, inköpslistor, middagsmys av Emma Hamberg och Anette Rosvall är en guldgruva för alla som har tappat lusten inför alla vardagsmiddagar. Det är så lätt att man kör fast och bara kör samma och samma recept till vardags eftersom det är stress och press och man har kinkiga barn och tider att passa. Men detta vill matkreatörerna Emma Hamberg och Anette Rosvall råda bot på. I boken Din matkasse har de samlat fullproppade matkassar med över 100 recept.

Varje matkasse ger fem middagar för fyra personer och har sin egen inköpslista. På så sätt kan man enkelt välja en matkasse och sedan har man middagar för veckans alla vardagar. Perfekt för den som vill ha det så enkelt som möjligt – man får ju allt förberett, det är bara att ta med inköpslistan till affären. Men självklart går det att använda boken som en vanlig receptbok också för att leta inspiration. Eller utgå från matkassarna, men lägga till och dra ifrån tills man hittar det som passar just sin egen familj. Din matkasse är en annorlunda receptbok, en bra sådan. Personlig, peppande, inspirerande och full med goda vardagsrecept som passar de flesta. Recepten är dessutom säsongsanpassade och enkla att följa och hela boken innehåller mängder av härliga och lockande bilder. Inte nog med det – i slutet av boken finns också förslag på sallader, efterrätter och andra tillbehör.