Om bloggen

Jag som driver Barnboksbloggen heter Carola. Jag är civilekonom, frilansjournalist, författare, samt lektör för BTJ. Jag pluggar numera också till bibliotekarie på Bibliotekshögskolan i Borås. Dessutom är jag utbildad genuspedagog och litteraturvetare med inriktning på barn- och ungdomsböcker. Jag har skrivit böckerna Förälder för första gången som utkom på BTJ förlag 2008 och Jobba som personlig assistent som utkom på Gothia förlag 2011.

Jag har tre barn födda 2007, 2011 och 2013. Tillsammans med barnen och min man bor jag i ett hus på landet i Hälsingland. Jag läser det mesta, men framförallt barnböcker, ungdomsböcker, deckare och böcker om språk, ekonomi, pyssel och inredning. När jag inte läser tycker jag om att skriva, pyssla, laga mat och baka.

Trots namnet Barnboksbloggen så skriver jag om böcker för såväl barn som vuxna. Jag skriver om böcker från alla förlag och verkar helt oberoende. Bloggen fanns tidigare på föräldrasajten alltombarn.se, men från och med 1/1-2010 är bloggen flyttad till egen domän. Mitt allra första inlägg skrev jag redan 15/10-2007.

Jag älskar att vara med i roliga läsutmaningar och driver själv utmaningarna Temaläsning 2016 och Veckans bokbloggsfråga.

Vill du kontakta mig för recensionsexemplar, tävlingar eller liknande så maila på barnboksbloggen@hotmail.com.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *