Om bloggen

Jag som driver Barnboksbloggen heter Carola. Böcker och skrivande har ända sedan jag var riktigt liten verkligen genomsyrat mitt liv. Idag jobbar jag på bibliotek och pluggar till bibliotekarie på Bibliotekshögskolan i Borås. Jag är sedan tidigare litteraturvetare med inriktning på barn- och ungdomsböcker och har under många år jobbat som frilansjournalist. Jag är också lektör för BTJ. Jag har skrivit böckerna Förälder för första gången som utkom på BTJ förlag 2008 och Jobba som personlig assistent som utkom på Gothia förlag 2011.

Jag har fyra barn födda 2007, 2011, 2013 och 2016. Tillsammans med barnen och min man bor jag i ett hus på landet i Hälsingland. Jag läser det mesta, men framförallt barnböcker, ungdomsböcker, deckare och böcker om språk, ekonomi, pyssel och inredning. När jag inte läser tycker jag om att skriva, pyssla, laga mat och baka.

Trots namnet Barnboksbloggen så skriver jag om böcker för såväl barn som vuxna. Jag skriver om böcker från alla förlag och verkar helt oberoende. Bloggen fanns tidigare på föräldrasajten alltombarn.se, men från och med 1/1-2010 är bloggen flyttad till egen domän. Mitt allra första inlägg skrev jag redan 15/10-2007.

Jag älskar att vara med i roliga läsutmaningar och driver själv utmaningarna Temaläsning 2016 och Veckans bokbloggsfråga.

Vill du kontakta mig för recensionsexemplar, tävlingar eller liknande så maila på barnboksbloggen@hotmail.com.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *