Bokbloggsjerka 8-11 januari

jerka11Äntligen är Bokbloggsjerkan tillbaka! Denna vecka frågar Annika:

Har du avgett några nyårslöften när det gäller läsning, böcker, författare etc.? 

Jag ger kanske inte riktigt nyårslöften längre, men brukar vid varje årsskifte sätta ihop några mål för året och fundera på vad jag vill ha mer/mindre av under det kommande året.

Här kommer mina läsmål för 2016:

Ge mig själv mer lästid och mer bloggtid. Jag behöver ägna mig mer åt mig själv och sådant som gör mig glad och ger mig energi under 2016 och dit hör verkligen läsningen. Men jag har också många planer för bloggen, inte minst min utmaning Temaläsning 2016.

Jag måste göra ett krafttag när det gäller hyllorna med olästa böcker och recensionsexemplar som jag inte hunnit blogga om ännu. Men jag ska också rensa ut bättre här hemma, skänka bort eller sälja sådana böcker som jag vet att jag inte kommer att läsa igen.

Jag ska försöka vara med i många olika bokliga utmaningar och arrangemang. Jag kommer att fortsätta delta i bland annat Top Ten Tuesday, Tematrio, Kvinnoalfabetet och En smakebit. Jag kommer också att fortsätta köra Veckans Bokbloggsfråga som jag startade här i slutet av året. Dessutom har jag planer på att starta upp en bokcirkel på Facebook. Jag hoppas också på att få komma iväg på några kulturarrangemang, men det brukar vara ganska magert utbud här i Hälsingeskogarna. Drömmen vore att få komma iväg på Bokmässan, men det lär knappast bli av i år heller tyvärr.

Alla de läsutmaningar jag tänker vara med i under 2016 har jag samlat i detta inlägg:

Läsutmaningar och andra utmaningar 2016

13 thoughts on “Bokbloggsjerka 8-11 januari

  1. Bokmässan hoppas jag också på, men vi får se. Bor ju så väldigt långt ifrån den så får väl se hur det blir. 🙂

  2. Min blogg och min läsning borde verkligen prioriteras mer, vi får se vad jag hinner med under året 🙂

  3. Vi verkar ha väldigt lika tankar kring bloggar & läsning för detta år. Men du! hallå! Nu minns jag, du vann ju min tävling i december men märkte kanske inte det för du hörde aldrig av dig och sen kom julen och jag glömde allt. Mejla mig så ska du få ett försenat vinstpaket! 🙂

Comments are closed.