Rensa i röran 3

I förra veckans Rensa i röran utmaning gick jag igenom hela min garderob samt två stora kartonger med kläder som jag hade ute i förrådet (för stora kläder, för små kläder, mammakläder osv). Det var kaos i flera dagar med kläder överallt.

Men nu har jag en prydligt organiserad garderob, en lika prydligt organiserad byrå för underkläder samt endast två banankartonger ute i förrådet med sommarkläder, mammakläder, kläder som är i fel storlek osv. Två banankartonger är stor skillnad mot för två stora flyttlådor som jag hade tidigare. I garderoben och byrån känns det nu också väldigt mycket rymligare och lugnande.

Jag har också matat ut mängder och åter mängder med auktioner på Tradera. Dels böckerna från förra veckans Rensa i röran och dels en hel del kläder nu. Hoppas på att få iväg en hel del nu. Här finns mina tradera-auktioner:

http://www.tradera.com/category/category.aspx?ftgnr=120254&listtype=Auction