Rensa i röran – Utmaningen – vecka 7

Jag skulle påbörja veckans utmaning i projekt Rensa i röran. Tanken var att jag skulle gå igenom de två kartonger med saker som jag tidigare samlat ihop för att lägga ut på Tradera. Men när jag tittade in i vår klädkammare, där de två banankartongerna skulle finnas, så var veckans projekt plötsligt inte så enkelt. För att överhuvudtaget nå dessa kartonger var jag tvungen att rensa bort en massa annat som var i vägen. Och när jag gjorde det så hittade jag en massa andra saker som jag också var tvungen att ta itu med. Julsaker som inte hade fått plats i vår jullåda. Urväxta barnkläder. Dukarna som jag rensade bland för några veckor sedan skulle byta plats med gardinerna i en låda.


Ja… Det slutade med att jag insåg att jag fick skippa projekt Tradera och istället fokusera på projekt klädkammaren. Jag bestämde mig också för att dela upp hela projekt klädkammaren på två veckor. Tog ena halvan nu i veckan, och resten blir nästa veckas utmaning. Visar två före-bilder för att visa vad jag tagit den här veckan. Tar efter-bilder när hela klädkammaren är klar.