Rensa i röran – vecka 3

Jag blev bortrest längre än jag tänkt mig förra veckan, så när jag kom hem nu i helgen var det inte läge att börja med det stora projektet klädkammaren utan jag ville ha ett mindre projekt. Valet föll på att gå igenom två pärmar, en pärm full med olika pysselidéer, mönster och beskrivningar och en pärm full med inredningsinspiration som jag rivit ut ur tidningar under årens lopp.

När jag gick igenom pärmarna så insåg jag att det var mycket jag kunde kasta bort. Mycket av sakerna i pysselpärmen har jag redan gjort och har inga planer på att göra igen, till exempel min amningskudde som jag sytt och som jag är mycket nöjd med, men jag kommer knappast att behöva ytterligare en amningskudde. Skulle jag mot förmodan ångra mig finns säkert mönstret till en liknande amningskudde att få tag på igen. I inredningspärmen kunde jag rensa ännu mer. En hel del av urklippen kommer från den tid då jag var singel utan barn. Jag har inte längre samma smak och inte heller samma inredningsbehov som då.

De mönster och urklipp jag ville spara fick istället husera i två stycken plastmappar – tar mycket mindre plats än de pärmar jag hade tidigare. Pärmarna kommer säkert till användning senare under utmaningen Rensa i röran istället! Vad ska jag ta itu med denna vecka då? Jag kommer att få besök några dagar denna vecka så troligen blir det något litet denna vecka med. Får se vad jag hittar på.

One thought on “Rensa i röran – vecka 3

  1. Skönt att gå igenom såna pärmar, för som du skriver, så förandras man med livet och behöver inte spara på alla gamla urklipp!!
    Själv tänkte jag ta tag i småprojekt denna veckan – kolla över om jag behöver något för att få upp gardiner i några fönster, prova igenom våra vinterkläder, laga lite saker och så.

Comments are closed.