Tävling!!

Vi kör igång en liten tävling såhär mitt i sommarvärmen!

Du kan vinna ett paket med tre härliga målar- och tavelböcker bestående av:

  • Min kreativa målarbok – Vackra och rogivande motiv att färglägga själv: mandalas, magiska djur och makalösa naturbilder
  • Blomstermandala – Målarbok med 20 illustrationer att färglägga, rama in och hänga upp
  • Fabelskogen – Ett äventyr över hav och land – En tavelbok med 20 ark i A4-format att riva ut och rama in.

Ett perfekt paket alltså för dig som är kreativ och gillar konst.

För att vara med och tävla vill jag att du tipsar om din bästa sommarbok. Helst här i kommentarsfältet så alla får ta del av boktipsen. Men det går också bra att mejla på barnboksbloggen@hotmail.com

Ditt tävlingsbidrag ska vara inskickat senast torsdag 21:00 torsdagen den 22 juni 2017.

3 thoughts on “Tävling!!

  1. En bok som jag läste som barn på 60-talet. Jag har ingen titel och ingen författare. Jag lånade den på biblioteket i Hallstahammar och jag har frågat barnbibliotekarien där som dock inte kunde klura ut vilken bok det var. Det handlade om en ensam flicka på sommarlovet, utan kamrater. Hon bodde nära en skog och en gång hittade hon en övergiven liten stuga och kort därefter en björnunge som hon lekte mamma, (pappa), barn med. Boken hette något som Högt bland trädens kronor eller liknande.
    Finns det något forum man kan efterlysa böcker i? Det måste väl finnas någon mer än jag som läst just den boken!?

  2. kul med tävling! jag behöver inte tänka en sekund. bästa sommarboken är Sommarboken av Tove Jansson. den ska läsas varje sommar; den passar alla generationer och är en underbar högläsningsbok. en somrigare sommarbok har jag svårt att tänka mig!

  3. Lite kul att jag tänkte tipsa om Sommarboken och då är det redan gjort…
    Men då tycker jag att man ska läsa Flickorna av Emma Cline. Den utspelar sig under en varm sommar (mestadels i alla fall) så passar bra att läsa just på sommaren. Den har fått blandad kritik men jag tyckte mycket om den.

Comments are closed.