Veckans bokbloggsfråga – Vecka 3

Veckans bokbloggsfragaDet verkar vara många som tycker om Veckans bokbloggsfråga och vill att jag ska fortsätta köra den. Så det är klart jag gör det 🙂

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Veckans bokbloggsfråga är:

Den här månadens tema i min utmaning Temaläsning 2016 är Sanna berättelser. Det är förstås ett begrepp som man kan tolka väldigt brett, men biografier och självbiografier är såklart en viktig del. Skulle du vilja skriva en egen självbiografi om något som hänt i ditt liv? Finns det någon person som du gärna skulle vilja läsa en biografi av eller om?

18 thoughts on “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 3

Comments are closed.

%d bloggare gillar detta: