Veckans bokbloggsfråga – Vecka 12

Jag sitter just nu och skriver för fullt på en hemtentamen som ska vara inlämnad på onsdag. Men jag läser också bokbloggar mellan varven för att få tänka på något annat och i detta bloggflöde fick jag inspiration till Veckans bokbloggsfråga.

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Har du någon fråga du vill att jag ska ställa i Veckans bokbloggsfråga framöver får du gärna kommentera eller mejla mig på barnboksbloggen@hotmail.com.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga

Då och då skickar ju bokförlagen ut pressutskick och recensionsexemplar. Ibland kommer det bara böcker, och ibland kommer boken tillsammans med något annat roligt som anknyter till bokens tema. Jag har dock funderat lite på hur det går till hos förlagen när de bestämmer vilka bloggar som ska få sådana här pressutskick. Har någon av er koll? Har ni på något sätt anmält er eller jobbat aktivt för att få vara med på listorna över vilka som ska få pressutskick? Eller tvärtom, tillhör du de som innerligt önskar, men aldrig får något? Och till sist, vad tycker ni om själva konceptet, är det bara kul att få sån här post eller känner ni att det förpliktigar? 

%d bloggare gillar detta: