Mycket händer i mitt liv nu

Nu är det officiellt! Jag ska blogga om barnböcker på Allt om Barn. Det kommer att bli pekböcker, bilderböcker, kapitelböcker, ungdomsböcker och föräldrahandböcker. Den här bloggen lever kvar ett tag till, men förmodligen kommer det att bli så att jag bara bloggar på ett ställe så småningom.

Bloggen finns här och här finns en intervju med mig.

Jag har ju även startat eget för någon månad sedan som frilansskribent. Har hittills sålt in två artiklar till Västerbottens-Kuriren. Den första var i tidningen i tisdags, kolla här. Den andra kommer in nästa helg i helgbilagan.

Inte nog med det. På måndag lämnar jag in manuset till min bok. Jag har ägnat min föräldraledighet åt att skriva en bok åt Bibliotekstjänst. Det är en boktipsbok för förstagångsföräldrar och riktar sig till bibliotekarier, personal på mvc/bvc samt blivande och nyblivna föräldrar. Jag har kommenterat ett antal böcker om graviditet, förlossning, adoption, föräldraskap, barnsjukdomar, vaccinationer, mat, sömn, att förlora ett barn, att få ett handikappat barn, att skaffa syskon samt en massa andra kategorier. Boken innehåller även böcker om rim & ramsor samt pekböcker.

Jag har även bokat in ett par föreläsningar i höst, då jag ska ut och prata om just böcker för förstagångsföräldrar. Det ska bli spännande, det finns så många böcker för den målgruppen.

Mycket händer i mitt liv nu. Så himla kul och spännande!!!