Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

december 2019
M T O T F L S
« nov    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

LasseMajas detektivbyrå – Campingmysteriet

Inför sommar har det kommit en ny del i den populära serien LasseMajas detektivbyrå. Och vad passar väl bättre än att mysteriet nu sker på en campingplats. Jag har lyssnat på ljudboken, som är cirka 50 minuter lång. Ljudboken ges ut av Rabén & Sjögren och uppläsare är Johan Ulveson. Tycker man bättre om att läsa kan man också läsa boken Campingmysteriet (Bonnier Carlsen).

Lasse och Maja är klasskompisar och bor i den lilla staden Valleby. En stad där nästan alla känner varandra. Tillsammans driver Lasse och Maja en liten detektivbyrå. Allt utspelar sig i och omkring den lilla staden.

Nu ska Lasse och Maja ut och tälta. Med sig har de även Miranda och hennes lilla apa. Givetvis hamnar de mitt i ett mysterium. Saker börjar försvinna från campingplatsen. Lassa och Maja avbryter semestern och börjar nysta i vad som händer.