Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

november 2019
M T O T F L S
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Märta på hopptävling

Äntligen har den tredje boken om Märta kommit. Jag gillar karaktären Märta. Märta som börjat på ridskola fastän hon är rädd för hästar. I Märta på hopptävling (Bonnier Carlsen) har det blivit dags för hopptävling för ridskoleeleverna. Men Märta och hennes kompis Maja ska inte vara med och tävla. De tittar på de stora tjejerna när de svävar över hindren med hästarna. Själv måste de bli duktigare innan de kan vara med. Och Märta måste våga sitta på hästarna när de flyger över hindren. Märta och Maja har en tidning som de kallar Gnägg. De har bestämt sig för att skriva om tävlingen i den.

Boken ingår i lätt-läsa-serien. Böckerna om Märta är skrivna och illustrerade av Erika Eklund Wilson. Jag rekommenderar även de två andra delarna, Märta börjar rida och Märta galopperar.

En kommentar till Märta på hopptävling