Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

november 2019
M T O T F L S
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Lilla hjärtat

Lilla hjärtat (Bra böcker) är skriven av Sophie Hannah. Det är en ganska läskig bok, även om det inte är någon deckare eller skräckroman egentligen. Det är en mer psykologisk thriller. Boken inleds med att Alice lämnar sin två veckor gamla dotter Florence hemma för att få en stunds välbehövlig avkoppling på spa. När hon kommer hem inser hon att det inte är Florence som ligger i sängen utan ett helt annat barn. Var är Florence? Problemet är att ingen tror henne, varken maken David eller polisen. Tiden rinner iväg och Alice blir mer och mer desperat. Men allt är inte som man kan tro…

Jag läste ut den här boken ganska snabbt. Det är ingen bok som stannar kvar eller gör mig berörd. Karaktärerna känns inte särskilt levande och jag är inte så imponerad av språket. Men själva storyn är väldigt bra och boken är väldigt underhållande och läsvärd ändå.

En kommentar till Lilla hjärtat