Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

april 2020
M T O T F L S
« mar    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Bokbloggsjerka del 5

En ny omgång i Bokbloggsjerkan finns nu hos Annikas litteratur- och kulturblogg.

Regler
  1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i Mr Linky listan hos Annika.
  2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka” inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt om dina favoritförfattare. Ha kul!
  3. Sprid informationen om ”jerkan” så att så många som möjligt hittar den och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
  4. Besvara följande fråga i ditt inlägg(det blir en ny fråga varja vecka!)

Veckans fråga:

LYSSNAR DU PÅ MUSIK NÄR DU LÄSER? OM JA, VILKEN ÄR DEN ULTIMATA ”LÄSARMUSIKEN” ENLIGT DIG (JUST I DETTA NU!)? OM NEJ, HAR DU NÅGON ANNAN RITUAL KRING LÄSANDET SOM DU KAN DELA MED DIG AV?

Jag brukar sällan lyssna på musik när jag läser. Anledningen är ganska praktisk – jag läser för det mesta i sängen strax innan jag ska sova. Någon enstaka gång läser jag i vardagsrummet på kvällen och då kan det hända att sambon har teven på. Några andra ritualer har jag inte heller direkt. Ibland lyssnar jag på ljudböcker, men det sker bara i bilen just nu, så då är det ju liksom automatiskt tyst.

2 kommentarer till Bokbloggsjerka del 5

  • Daniel skriver:

    Hej! Hittade dig via bloggjerkan. Som småbarnsförälder behöver jag ständiga boktips så jag lägger till dig i min blogglista.

  • Annika skriver:

    Från och med nästa vecka måste jag begränsa mig till att endast läsa egen vald litteratur på kvällarna. Jag gruvar mig redan nu för hur det ska gå för jag är van att läsa jämt och överallt … Det får jag visserligen göra nu också då jag ska plugga litteratur men jag uppskattar en deckare tusen gånger mer än vad jag uppskattar ett fragment av Sapfo 🙂