Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

januari 2020
M T O T F L S
« dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Full koll!

Full koll – Konsten att bli mer effektiv och kreativ i vardagen är skriven av Lotta Abrahamsson och utgiven av Forum. På framsidan står det att boken är en handbok för slarvmajor och superpedanter, vilket kan tyckas motstridigt, men faktum är att boken passar precis alla. Boken är i samma stuk som Karin Kingstons Rensa i röran och David Allens Få det gjort! Författaren var själv en slarvmaja tidigare. Hon jobbade som frilansjournalist, men led av såväl uppskjutarsjuka som skrivkamp och säljskräck. En dag bestämde hon sig för att ta tag i detta och påbörja vägen mot ett liv med koll. I boken skildrar hon sitt liv förr och nu samtidigt som hon ger många praktiska och konkreta råd, inte bara för företagare utan för alla som kan behöva få lite mer struktur i sin vardag. Boken ger hög igenkänning och den är lättsamt skriven. Jag sträckläste den på två kvällar, så den är snabbläst och lättläst. Men även om man läser boken snabbt så kommer jag att bära med mig de goda råden länge, länge.

2 kommentarer till Full koll!