Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

januari 2020
M T O T F L S
« dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Finnes: idéer. Sökes: entreprenörer

Finnes: idéer. Sökes: entreprenörer innehåller exakt det som titeln skvallrar om: en hel massa affärsidéer. Det är en liten, men mycket inspirerande bok som man antingen kan läsa som ren underhållning eller läsa för att vidga sina vyer och börja tänka utanför boxen. Boken innehåller alltså helt enkelt ett antal affärsidéer inom en rad olika branscher. Några av idéerna är riktigt smarta och skulle säkerligen fungera i verkligheten, medan andra tror jag inte alls på. Men medan man läser boken börjar man att tänka och fundera och spinna vidare på idéerna som finns i boken, så jag tror säkert att det finns människor som lyckas förverkliga en och annan idé från boken, om inte annat någon affärsidé som har sin utgångspunkt i någon av idéerna som finns med i boken.

Boken är skriven av Linda Runarsdottir, Mattias Andersson, Marcus Persson och Mårten Norman. Den är utgiven av bokförlaget Roos & Tegnér.

En kommentar till Finnes: idéer. Sökes: entreprenörer