Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

januari 2020
M T O T F L S
« dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Alla deltagare i Bokbyte Jul

Nu har jag skickat ut mejl till alla deltagare i Bokbyte Jul. Totalt blev det 12 deltagare och jag valde därför att stå över att själv delta denna gång så det blir jämna par. De bloggar som deltar i Bokbyte Jul är dessa:

Böcker & Sånt

Boklandskap (Anna)

Boklandskap (Jenny)

laserskan.blogspot.se

Boklusens Bokblogg

Bokdamen

Den läsande kaninen

Västmanländskans Bokblogg

Feministbiblioteket

Pantalaimoneandbooks

What you readin

Breakfast Bookclub

Säg till om jag missuppfattat något bloggnamn eller om det är någon länk som inte stämmer.

Några bloggar var nya för mig, så det blev en trevlig bekantskap. Andra följer jag redan eller känner igen från tidigare bokbyten som En bok om dagen arrangerade.

Alla deltagare förväntas nu besöka sin bokväns blogg för att lämna ett litet livstecken. Glöm inte bort att vara anonyma – och glöm inte heller bort att justera inställningarna så att din blogg tillåter anonyma kommentarer under den tid bokbytet varar!

Ikväll kommer jag att publicera ett inlägg med frågor som du gärna får besvara för att underlätta för din bokvän att fixa ett riktigt innehållsrikt och roligt paket till dig.

Reglerna för bokbytet finns här.