Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

november 2019
M T O T F L S
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Bokbyte barn och bokbyte jul

Jag hoppas att ni har fått era paket nu i såväl Bokbyte Jul som Bokbyte för barn. Paketen skulle skickas senast i söndags, men ni kan ju ha lite is i magen, det kan ju vara någon som blivit sen med att skicka och dessutom kan posten vara försenad nu såhär inför jul. Men är det någon som ännu inte fått sitt paket så får ni höra av er till mig så ska jag luska lite efter vart det tagit vägen.

Jag vill också påminna om att blogga om de paket som ni har fått, så att er hemliga bokvän vet att paketet har kommit fram. När det gäller Bokbyte för barn så vore det roligt om ni även där kan skriva i era bloggar när era barn har fått sina paket. Det fanns inget krav på att man måste ha blogg för att delta i Bokbyte för barn, men jag tror att alla har det, och jag har fått en förfrågan från en deltagare att det vore roligt att få veta även där att paketen man skickat har kommit fram.

Ni får gärna också svara på vad som var bra respektive dåligt med bokbytet, om ni skulle vilja vara med fler gånger, om ni har några tips på förändringar i så fall till kommande omgång och när nästa bokbyte i så fall ska ske. 

Jag deltog inte i Bokbyte Jul denna omgång, men däremot deltog mina barn i Bokbyte för barn och de har fått sina paket. Ursäkta den dåliga kvaliteten på bilderna, jag har en extramobil med dålig kamera eftersom min är inne på lagning.

lh

ll

Mellantjejen Alva (och lillasyster Saga som fick vara med på ett litet hörn) fick ett välfyllt paket med bland annat smycken, fina böcker, Frostchoklad (!), reflexer och godis. Hon blev supernöjd, inte minst för Frostchokladen och reflexerna. Kortet var också jättefint.

20151215_18268

20151215_182615

Största tjejen, Vilja, fick också ett välfyllt paket fyllt med pysselsaker, godis och en spännande bok. Hon låg uppe länge i förrgår och igår kväll för att läsa boken och nu har hon läst ut den. Hon tyckte att den var jättebra! Så nu lär jag få fixa de andra delarna i serien 🙂 Pysselmaterialet blev hon också jätteglad över, hon älskar att pyssla men vi har inte haft så mycket material hemma så det var välbehövligt.

Stort tack för barnens paket! Alla tjejerna var väldigt glada över att ha varit med i bokbytet, så det här gör vi gärna om fler gånger.

4 kommentarer till Bokbyte barn och bokbyte jul