Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

november 2019
M T O T F L S
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

På konferens

DSC_0245

DSC_0238

DSC_0255

DSC_0231

Jag har varit på konferens med jobbet och det visade sig vara en del intressanta föreläsningar som jag kan ha nytta av även i andra sammanhang. Till exempel de ovanstående. Den översta handlar om gerillamarknadsföring, dvs hur man når ut till kunder/konsumenter på ett lite mer okonventionellt sätt. Den andra handlar om bloggar och marknadsföring, vad lagen säger och hur man som bloggare ska handskas med gratisprodukter, reklam och samarbeten med företag. Intressant. Men det var fullspäckat schema. Eftersom jag är gravid och därmed inte orkar lika mycket som tidigare var det intensiva dagar och jag slocknade snabbt om kvällarna. Därför blev det inte så mycket läsning som jag hade hoppats på. Kan ni förresten gissa vart i landet jag har varit?

En kommentar till På konferens

  • Anna skriver:

    Det var inte så svårgissat! Synd att du inte fick lite roligare väder här i vår vackra stad bara men hoppas att det var härligt ändå 🙂