Lilla Barnkammarboken – Sånger för hela kroppen

Lilla barnkammarboken: Sånger för hela kroppen, inkl DVDBarnkammarböcker finns det en hel uppsjö av numera, liksom syskonböckerna Lilla Barnkammarboken. Det är fina samlingsböcker som framförallt passar väldigt bra som presentböcker. Lilla Barnkammarboken – Sånger för hela kroppen är en sångbok som också innehåller en DVD med sånger och rörelser ur boken. Bland de sånger som finns i boken hittar vi exempelvis Krokodilen i bilen, Honki-Tonki, Tingeling tåget far, Hjulen på bussen, En och två och tre indianer, Vicka på rumpan, Gå på tigerjakt och många fler.

Det är både välkända favoriter och lite mer okända, kanske blivande favoriter som finns med i boken. På DVD:n är det artister från de populära ”Barnkammarkonserterna” som gör rörelserna till utvalda sånger från boken och dessutom finns det beskrivningar till hur rörelserna ska utföras. Lilla Barnkammarboken – Sånger för hela kroppen innehåller texter och noter till sångerna, men det finns också massor av jättefina illustrationer till sångerna, så det är också ett roligt nöje bara att bläddra i boken och upptäcka alla fina bilder. Det här är en bok för hela familjen, både små och stora tycker att det är roligt med sångerna och rörelserna, och barnen kan hänga med och lyssna och röra sig oavsett ålder.

Lilla Barnkammarboken – Sånger för hela kroppen är utgiven av Bonnier Carlsen och den finns bland annat att köpa på Bokus och på Adlibris.