Min släkt och jag

Min släkt och jagMin släkt och jag är en fylla-i-bok där man kan fylla i allt om sin släkt, eller sitt barns släkt. En släkt kan vara stor och brokig eller liten och tajt. Hur ser det ut i just din släkt? Vem är släkt med vem? Vilka traditioner har ni? Vilka namn går igen generation efter generation i er släkt? Vilka yrken finns i släkten? Vad har ni för släktdrag? Och hur ser ert släktträd ut?

Den här boken är perfekt för den som gillar att fylla i minnen för att spara för framtiden. Vilken fin present att ge bort till den som nyss fått barn eller som fyller jämt. En bok att fylla i själv eller fylla i och ge bort den ifylld. Boken har inte bara plats för text utan det finns också plats att sätta in foton och även recept och andra minnen man vill bevara från släkten. Boken har också smakfulla illustrationer som dekoration på sidorna. Dessutom är den anpassad till dagens familjekonstellationer med möjlighet att även fylla i bonussyskon och bonusföräldrar.

Min släkt och jag är utgiven av Historiska Media och den finns att köpa på Adlibris eller på Bokus.