Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

juni 2019
M T O T F L S
« maj    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Tävling: Vinn lättlästa böcker!

Dags för tävling igen! Denna gång lottar jag ut två paket med lättlästa böcker.

Paket nr 1 innehåller tre lättlästa böcker för barn i åldern 6-9 år som håller på att lära sig läsa. Paketet innehåller dessa böcker: Billy busar, Isak är en hjälte samt Pardis Moradi är här.

Paket nr 2 innehåller tre lättlästa böcker för ungdomar som har behov av lättlästa böcker, t ex pga dyslexi, koncentrationssvårigheter eller för att de håller på att lära sig det svenska språket. Paketet innehåller dessa böcker: Fågelflickan, Rälständer och lösgommar samt Hur kunde han?

Om ni vill läsa mer om böckerna så kan ni scrolla bakåt här i bloggen, för allihopa är recenserade under de senaste veckorna.

För att vara med och tävla vill jag att du helt enkelt skriver vilket av de två paketen du helst vill vinna och vem som ska få läsa böckerna. Kommentera detta inlägg eller mejla till Barnboksbloggen@hotmail.com senast måndag 30/1 klockan 12.00. Tipsar du om tävlingen på din blogg eller på sociala medier så får du en extra chans att vinna.

 

8 kommentarer till Tävling: Vinn lättlästa böcker!