Tävling: Vinn lättlästa böcker!

Dags för tävling igen! Denna gång lottar jag ut två paket med lättlästa böcker.

Paket nr 1 innehåller tre lättlästa böcker för barn i åldern 6-9 år som håller på att lära sig läsa. Paketet innehåller dessa böcker: Billy busar, Isak är en hjälte samt Pardis Moradi är här.

Paket nr 2 innehåller tre lättlästa böcker för ungdomar som har behov av lättlästa böcker, t ex pga dyslexi, koncentrationssvårigheter eller för att de håller på att lära sig det svenska språket. Paketet innehåller dessa böcker: Fågelflickan, Rälständer och lösgommar samt Hur kunde han?

Om ni vill läsa mer om böckerna så kan ni scrolla bakåt här i bloggen, för allihopa är recenserade under de senaste veckorna.

För att vara med och tävla vill jag att du helt enkelt skriver vilket av de två paketen du helst vill vinna och vem som ska få läsa böckerna. Kommentera detta inlägg eller mejla till Barnboksbloggen@hotmail.com senast måndag 30/1 klockan 12.00. Tipsar du om tävlingen på din blogg eller på sociala medier så får du en extra chans att vinna.

 

8 thoughts on “Tävling: Vinn lättlästa böcker!

  1. Det kan aldrig bli för mycket av enklare böcker på skolbiblioteket, de slukar ju dessa och vill ha mer mer 🙂 Blir lästa av många barn!

  2. Jag vill gärna tävla om paket 1. De skulle bli fina presenter till barn som just lärt sig läsa. Många av de barn jag träffar har mycket få böcker hemma så det skulle bli en fin uppmuntran mot en läsande framtid. Jag har twittrat om tävlingen.

  3. Min sjuårig dotter Elsa har nyligen knäckt läskoden. Hon verkligen slukar böcker och skulle självklart bli mycket glad för böckerna i paket nr1.

Comments are closed.