Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

juni 2018
M T O T F L S
« Maj    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Temasöndag: receptböcker!

Det var ett tag sedan nu, men nu tycker jag att det är dags för en temasöndag igen! Idag kommer jag att publicera ett antal inlägg på ett och samma tema, nämligen receptböcker och kokböcker. Tycker du om att laga mat så bör du alltså hålla koll under dagen för jag kommer bland annat att skriva om en bok full med indiska smårätter, en bok med tips på mat för matlådan, en vegetarisk kokbok och en bok full med recept från mormors tid, vilket för tankarna till Kristina Sandbergs trilogi om Maj och de maträtter hon lagade. Välkommen att titta in och läsa recensionerna under dagen. Och, som grädde på moset så lottar jag också ut en jättefin bok där du själv kan skriva in eller klistra in dina egna favoritrecept, så missa inte den tävlingen senare ikväll!