Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

juni 2019
M T O T F L S
« maj    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Hjördis hittar hem

Hjördis hittar hemHjördis hittar hem är berättelsen om Hjördis som hamnar på Hundstallet för att familjen som köpte henne som valp inte längre kunde ha henne kvar. Det var bra på Hundstallet med många hundkompisar, god mat och långa promenader. Men Hjördis kunde ändå inte finna sig tillrätta där, hon kände sig ensam på nätterna och hon längtade efter en egen familj att bo hos. Hon rymde flera gånger för att försöka hitta en familj som ville ha henne, och till slut fann hon den. Slutet gott, allting gott.

Hjördis hittar hem är en fin bilderbok som introducerar Hundstallets verksamhet och berättar om vad som kan hända med de hundar som ägarna inte längre kan ha kvar. En söt och rörande historia som säkert går hem hos hundälskarna. Boken är skriven av Anna Hansson och illustrerad av Emmalill Frank. För varje såld bok går 10 kronor direkt till Hundstallets verksamhet. Boken är utgiven av förlaget Whip Media. Den finns bland annat att köpa hos Adlibris och på Bokus.