Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

mars 2020
M T O T F L S
« feb    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Bokbloggsjerka del 1

Annika som driver bloggen Annikas litteratur- och kulturblogg har startat något som hon kallar för bokbloggsjerka. Mer info om vad detta kan tänkas vara hittar ni hos Annika. Jag tycker i alla fall att det låter spännande, så jag hoppar på.

Regler
  1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i Mr Linky listan hos Annika.
  2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka” inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt om dina favoritförfattare. Ha kul!
  3. Sprid informationen om ”jerkan” så att så många som möjligt hittar den och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
  4. Besvara följande fråga i ditt inlägg(det blir en ny fråga varja vecka!)

Veckans fråga:

Vilket språk läser du helst på och varför?

Jag läser nästan uteslutande på svenska. Inte så konstigt eftersom svenska är mitt modersmål kanske. Jag läste en hel del på engelska tidigare, men blev lite mättad när jag pluggade engelska på universitetet. Har länge tänkt att jag skulle vilja prova att läsa en bok på norska, eller kanske tyska som jag läste i gymnasiet, men har inte tagit mig för det än.

2 kommentarer till Bokbloggsjerka del 1