Bokbloggsjerka del 1

Annika som driver bloggen Annikas litteratur- och kulturblogg har startat något som hon kallar för bokbloggsjerka. Mer info om vad detta kan tänkas vara hittar ni hos Annika. Jag tycker i alla fall att det låter spännande, så jag hoppar på.

Regler
  1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i Mr Linky listan hos Annika.
  2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka” inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt om dina favoritförfattare. Ha kul!
  3. Sprid informationen om ”jerkan” så att så många som möjligt hittar den och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
  4. Besvara följande fråga i ditt inlägg(det blir en ny fråga varja vecka!)

Veckans fråga:

Vilket språk läser du helst på och varför?

Jag läser nästan uteslutande på svenska. Inte så konstigt eftersom svenska är mitt modersmål kanske. Jag läste en hel del på engelska tidigare, men blev lite mättad när jag pluggade engelska på universitetet. Har länge tänkt att jag skulle vilja prova att läsa en bok på norska, eller kanske tyska som jag läste i gymnasiet, men har inte tagit mig för det än.

2 thoughts on “Bokbloggsjerka del 1

  1. Jag vill passa på och tipsa om http://www.bokbloggar.se/slumpa – en URL som gör att man besöker en av drygt 370 aktiva bokbloggar som bevakas på Bokbloggar.se.

    Det är alltså ungefär samma idé som ”bokbloggsjerka”, fast man slipper att anmäla sig. Alla bokbloggar på Bokbloggar.se, som varit aktiv de senaste två månaderna är med i urvalet. Läs mer på http://www.bokbloggar.se/lanka

    / Daniel

Comments are closed.