Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

april 2019
M T O T F L S
« mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Tävling!

    

Mitt i julstöket kommer här en tävling där ni kan vinna ett litet paket med den senaste boken om Birger – det lilla Storsjöodjuret tillsammans med den rykande heta pysselboken med Birger och hans vänner. Jag lottar ut tre stycken sådana paket. Det enda du behöver göra för att vara med i tävlingen är att berätta vem du ska ge bokpaketet till ifall du vinner? Skriv en kommentar till detta inlägg eller mejla mig på barnboksbloggen@hotmail.com

Tävlingen avslutas på julafton, den 24 december klockan 09.00.

11 kommentarer till Tävling!

 • Om jag skulle bli en lycklig vinnare så skulle jag ge paketet till min son som fyller 4 år på nyårsdagen…och som älskar att pyssla.

 • Lina Bergman skriver:

  Jag skulle självklart ge dessa underbara böcker till min son. Han är ett stort Birger fan. Tycker att det är helt fantastiska barnböcker som många barn ska få ta del av. God Jul på er på barnboksbloggen 🙂

 • Thorild Björklund skriver:

  Jag skulle ge Birgerböckerna till mina två döttrar som älskar Birger och att pyssla. Dessutom bor deras mormor och morfar i Östersund/Frösön och de älskar också böckerna om Birger.

  GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!!

 • Linda Åström skriver:

  Jag skulle självklart ge bokpaketet till mina barn.
  Mitt älsta barn som är tre år älskar Birger,
  hon lever fortfarande på Den dag då hon fick träffa
  Birger för första gången utanför Domus/stadium.
  Sedan tycker barnen att det är väldigt roligt att Birgers
  fru har samma namn som barnens Mormor 🙂
  God-Jul o Gott Nytt År!!!

 • Roger Kristofersson skriver:

  Hej, om jag vinner bokpaketet så ger jag det till mitt barnbarn och Birgervän Edvin.
  God Jul på Dig Birger och hälsa alla dina vänner

 • Lena ELMIN skriver:

  Jag skulle ge böckerna till mitt underbara barnbarn Kevin som är 3 år. Vinner han då kan han visa och läsa böckerna för sitt syskon som kommer i maj. Han är ett stort Birger fan. Jag tycker också att Birger att helt otrolig och läser gärna böckerna när jag är barnvakt.

 • Else-Marie Höök skriver:

  Om jag skulle vinna, så skulle jag ge böckerna till min son som bor i Oslo( och snart ska bli pappa) så han kan läsa böckerna för sina barn, så att de får höra talas om Birger och bli nyfiken om sin fars hembygd.

 • BokMamma skriver:

  Jag vill gärna vara med i tävlingen. Om jag vinner ger jag paket till dotter som är tre år. Skulle vara kul att bekanta oss med Biger för vi har inte läst något om honom.

 • Sofia skriver:

  Jag skulle ge paketet till min svägerskas dotter då hon är ett stort fan av Birger och älskar att pyssla! Skulle vara helt perfekt!

 • Pontus Köhler skriver:

  Min fina lilla Dotter Tyr som är tre år, hon älskar böckerna och jag får låna dem gång på gång från Biblioteket. Hon skulle bli så glad att få sina alldeles egna Birger böcker. Vi har en lapp på kylskåpet där det står att man får göra som man vill 🙂
  Tänk vilken julklapp till henne <3

 • Pingback: Sista dagen att tävla