Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

oktober 2019
M T O T F L S
« sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Stenhjärtat

stenhjartatStenhjärtat är Katarina Wennstams senaste spänningsroman. Den inleds med att ett par kommer in med sin sex månader gamla dotter Gloria till Astrid Lindgrens barnsjukhus i mitten av december. Gloria andas inte och är väldigt väldigt dålig. Hon kämpar för sitt liv. Snart framgår det för läkarna att Gloria inte är drabbad av någon sjukdom och har inte fått sina skador på egen hand. Mem är det som har gjort henne så illa? Och varför? Hur är man funtad när man ger sig på en halvårsgammal liten bebis? Ja, det är frågor som kriminalkommissarie Charlotta Lugn och målsägarbiträdet Shirin Sundin ska försöka ta reda på.

Det här är en riktigt bra och spännande bok. Eftersom jag är mamma till en bebis själv, så berör boken mig starkt stundvis. Att läsa om barn som far illa gör ont i mammahjärtat. Men utöver det så är boken också en skickligt skriven deckare, där man får följa såväl polisens som juristernas arbete. Stenhjärtat är definitivt en läsvärd bok!

En kommentar till Stenhjärtat