Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

januari 2020
M T O T F L S
« dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Flygplan – Min första pusselbok

flygplan-min-forsta-pusselbokHäromdagen skrev jag om Sofia den första som pusselbok. Idag är det dags för Min första pusselbok: Flygplan. Även denna baseras på en populär Disneyfilm, nämligen Flygplan och boken innehåller dels fem pussel och dels en berättelse, allt med motiv tagna från filmen. De barn som älskar Flygplan lär ha en spännande stund med denna bok och det är roligt med en bok som varar lite längre, är mer interaktiv och har lite mer innehåll än en vanlig berättelse. Men nackdelarna är desamma med denna bok, nämligen att pusselbitarna är av lite för tunn kartong för att de ska kännas hållbara i det långa loppet. Synd på en annars riktigt rolig idé. Boken utges av Kärnan.