Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

januari 2020
M T O T F L S
« dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Dagens julklappstips – Sweet food & photography

sweet-food-and-photographyLinda Lomelino har blivit en världsstjärna i sociala medier. Hon har fler än 100 000 följare på Instagram och därmed tillhör hon det absoluta toppskiktet vad gäller matfotografer. Med spritspåsen i ena handen och kameran i den andra har Linda Lomelino gjort sig känd som en av våra mest spännande receptmakare och matfotografer. Hon har tidigare gett ut två böcker och nu kommer hennes tredje som heter Sweet food & photography.

Sweet food & photography är en bok fylld med recept på kakor, tårtor, pajer, desserter och andra sötsaker. Recepten är kreativa och spännande, med klassiska smakkombinationer varvade med nya, oväntade. Här kan man bland annat ta del av recept på cheesecakebrownie med hallon, chokladtårta med kolapopcorn, banoffee pie, Äppel- och jordgubbspaj med kardemumma och mycket mera.Recepten är indelade i fem kapitel: Trädgårdsdrömmar, Höstskörd, Citrustoner, Smak av choklad samt Nötigt och kola.

Förutom alla goda och spännande recept finns det mycket annat matnyttigt i boken, så som tre informativa avsnitt om hur man bakar, dekorerar, stylar och fotograferar sina skapelser. Dessutom delar Linda med sig av sina egna erfarenheter för ett lyckat bak, men också vad som krävs för en lyckad fotografering. Det här är  alla mat- och bakbloggares bibel. Men självklart har man stor behållning av boken och alla dess recept även om man inte bloggar. En perfekt julklapp till alla som älskar att baka helt enkelt!