Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

februari 2020
M T O T F L S
« jan    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  

Tematrio: Värme

tematrio

Veckans tema i Lyrans tematrio är Saker som är varma: berätta om tre böcker vars titel innehåller något som är varmt!

Jag valde att utgå från min hyllor med olästa böcker denna gång.

1. Som eld är Sara Lövestams första ungdomsbok. Jag gillar sättet hon skriver på och baksidestexten låter intressant, så jag ser fram emot att läsa denna bok.

2. Jag har läst i stort sett allt som Christina Wahldén har skrivit och jag älskar hennes ungdomsböcker som ofta handlar om brännande frågor. Men En varm vinter har jag ännu inte läst. Tydligen ska denna vara annorlunda än hennes tidigare böcker.

3. Som ni kanske har märkt här i bloggen så gillar jag svenska deckare. Därför blev jag nyfiken på Mareld, vilket är Dennis Karlssons debutroman. Den ska tydligen utspela sig både på Marstrand i Sverige och Skagen i Danmark. Ska bli spännande att läsa den.

Att titta igenom mina hyllor med olästa böcker var roligt. Det finns så mycket där som jag längtar efter att läsa. Så många böcker, så lite lästid.

En kommentar till Tematrio: Värme

  • Monika skriver:

    Mareld har jag läst och eftersom jag är göteborgare i exil så älskade jag miljön. Tycker det var en bra bok, förutom de vanliga sakerna som nästan alla debutromaner brukar ha. Har jag hört i alla fall 🙂