Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

januari 2020
M T O T F L S
« dec    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Finns det intresse för ett bokbyte???

Det var En bok om dagen som först skapade de roliga bokbytena, då de som ville delta i bokbytet blev tilldelad varsin bokvän som man skulle skicka ett anonymt paket till med minst en bok och gärna lite andra saker också, choklad, te eller vad det nu kunde vara, och så fick man själv ett paket tillbaka från en helt annan hemlig bokvän. I våras tog Boklusen över och skapade ett nytt bokbyte. Nu är jag sugen på att ta över stafettpinnen och skapa ett bokbyte såhär strax innan jul. Vad säger ni? Vill ni vara med???

Jag funderar dels på att anordna ett vanligt bokbyte som går till precis som jag beskrivit ovan och dels funderar jag på att anordna ett bokbyte för våra barn. Jag tror att det säkert finns många barn som gärna skulle vilja skicka iväg ett paket med en favoritbok och lite annat spännande innehåll, för att inte tala om hur roligt det skulle vara för barnet att få ett sådant paket tillbaka!

Så vad säger ni – finns det intresse för sådana här bokbyten?? Sprid gärna detta inlägg tidigare så många svarar och kommenterar.

3 kommentarer till Finns det intresse för ett bokbyte???