Finns det intresse för ett bokbyte???

Det var En bok om dagen som först skapade de roliga bokbytena, då de som ville delta i bokbytet blev tilldelad varsin bokvän som man skulle skicka ett anonymt paket till med minst en bok och gärna lite andra saker också, choklad, te eller vad det nu kunde vara, och så fick man själv ett paket tillbaka från en helt annan hemlig bokvän. I våras tog Boklusen över och skapade ett nytt bokbyte. Nu är jag sugen på att ta över stafettpinnen och skapa ett bokbyte såhär strax innan jul. Vad säger ni? Vill ni vara med???

Jag funderar dels på att anordna ett vanligt bokbyte som går till precis som jag beskrivit ovan och dels funderar jag på att anordna ett bokbyte för våra barn. Jag tror att det säkert finns många barn som gärna skulle vilja skicka iväg ett paket med en favoritbok och lite annat spännande innehåll, för att inte tala om hur roligt det skulle vara för barnet att få ett sådant paket tillbaka!

Så vad säger ni – finns det intresse för sådana här bokbyten?? Sprid gärna detta inlägg tidigare så många svarar och kommenterar.

3 thoughts on “Finns det intresse för ett bokbyte???

  1. Ja! Jag har också gått i tankarna men inte tagit tag i det, tycker bokbytena är jättetrevliga! Tycker båda dina förslag låter bra 🙂

Comments are closed.