Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

september 2019
M T O T F L S
« aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

En världsomsegling på 366 dagar

Egentligen hade jag inte tänkt vara med i några fler bokutmaningar nu. Men så läste jag om En världsomsegling på 366 dagar hos Johannas deckarhörna och jag har bestämt mig för att försöka delta i den också.

En världsomsegling på 366 dagar är en utmaning som är ganska fri, och vars syfte är att stifta bekantskap med nya länder med böckernas hjälp. Vill du hitta nya författare, läsa hyllvärmare eller återuppta bekantskapen med gamla favoriter? Även här är valet fritt. Men böcker som utspelar sig i Sverige, Storbritannien och USA räknas INTE. Det är vad som döljs bortom denna horisont vi vill utforska. Det är också i vilket land boken utspelar sig som räknas, inte författarens ursprungsland. Om en bok utspelar sig i flera länder (t ex Polen och Ryssland) är det helt okej att räkna med båda. Har ni redan hunnit läsa ut en bok som platsar i utmaningen innan anmälan görs räknas den självklart också.

 

En kommentar till En världsomsegling på 366 dagar