Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

november 2019
M T O T F L S
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Vinter med Kulturkollo #pulka

Dagens ord i Vinter med Kulturkollo är #pulka

Jag köpte en ny pulka åt minstingen för någon månad sedan, eftersom hon hade vuxit ur den hon haft förra vintern. Men ännu har den inte direkt kommit till användning – vi har fortfarande i stort sett ingen snö, trots att det är januari nu. Konstiga vintrar nu för tiden!

Eftersom jag har bytt dator så har jag inte heller något foto från tidigare år där barnen åker pulka. Så det höll på att bli ett trist inlägg det här, men efter lite googling så hittade jag en flerspråkig bilderbok som heter Var är Noras pulka. Den verkar vara publicerad av föreningen Kulturstorm i Umeå och finns både som pappersbok och i digitalt format på språken svenska, arabiska, finska, nordsamiska, meänkieli, somaliska, spanska, persiska och engelska.