Barnboksbloggen

Välkommen till Barnboksbloggen. Här kan du läsa boktips och recensioner av såväl barnböcker som vuxenböcker. Emellanåt anordnar vi tävlingar, temaspecialer och annat spännande. Maila gärna om du har förslag på vad du vill läsa om på Barnboksbloggen.

barnboksbloggen@hotmail.com

 

Instagram

barnboksbloggen

Bokbloggar.nu

Temaläsning 2016

Januari - Sanna berättelser
Februari - Kärlek, relationer och feelgood
Mars - Kvinnliga författare
April - Deckare
Maj - Barnböcker
Juni - Hyllvärmare
Juli - Historiska böcker
Augusti - Ungdomsböcker
September - Faktaböcker
Oktober - Fantasy och övernaturligt
November - Skräck och spänning
December - Jul och nostalgi

juli 2016
M T O T F L S
« Jun    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Veckans bokbloggsfråga – Vecka 9

Veckans bokbloggsfragaDagarna går så snabbt. Redan dags för måndag igen. Den här månaden har jag haft det extra jobbigt med mycket i skolan, mycket jobb, en hel del graviditetskomplikationer och så tre barn på det. Så någon tid för läsning har det inte funnits. Inte för bloggande heller. Men Veckans bokbloggsfråga missar jag inte att lägga ut i alla fall :)

Såhär fungerar det:

  1. Jag lägger ut en ny fråga varje vecka (företrädesvis på måndagar).
  2. Du svarar på frågan i din egen blogg.
  3. Du länkar till ditt svar i kommentarerna till mitt frågeinlägg.

Här kommer Veckans bokbloggsfråga:

Vilken typ av blogginlägg tycker du är roligast att läsa hos de bokbloggar du följer (recensioner, svar på utmaningar, listor, fakta, boknyheter, personliga inlägg, temainlägg eller vad det nu kan vara)? Och vilken typ av blogginlägg tycker du själv är roligast att skriva? 

21 Responses to “Veckans bokbloggsfråga – Vecka 9”