Ta kontroll över bokhyllan!

Bokbloggen Fantastiska berättelser har en hyllvärmartävling nu i mars som går ut på att man ska läsa hyllvärmare, ni vet de där böckerna som har stått olästa allt för länge i bokhyllan. Jag hade först inte tänkt vara med, men nu när det ser ut att bli en lugnare marsmånad än hektiska februari så har jag ångrat mig. Därför anmäler jag mig såhär i sista sekund, för anmälningstiden går ut idag. Tävlingen går ut på att läsa så många hyllvärmare som möjligt bland de böcker man läser under månaden. Man får poäng för detta och har man turen på sin sida kan man när månaden är slut vinna presentkort på Adlibris. Allt om hur tävlingen går till står här.

 

Dessa är de böcker jag planerar att läsa i #hyllvärmare2016 – eller rättare sagt de jag skulle vilja hinna läsa 🙂

DSC_0026

  • Skuggorna av Katarina Wennstam
  • Det är något som inte stämmer av Martina Haag
  • Djupa Ro – Lisa Bjärbo
  • Släppa taget – Katarina von Bredow
  • Järnblod – Liza Marklund
  • Barfotaflickan – Katerina Janouch
  • En god gärning – Christina Granbom

 

Den observante ser kanske att det enbart är böcker av kvinnliga författare och det finns en poäng i det eftersom jag i min egen utmaning Temaläsning 2016 hade tänkt att fokusera på just kvinnliga författare denna månad.

2 thoughts on “Ta kontroll över bokhyllan!

Comments are closed.